Conferința virtuală Offshore & Floating Wind Europe

Alăturați-vă a peste 5.000 de participanți virtuali la Offshore & Floating Wind Europe 

Peste 60 de vorbitori experți 

25+ sesiuni de conducere în industrie 

Live și la cerere 

Eolian offshore și plutitor care alimentează tranziția energetică 

Investițiile eoliene offshore în prima jumătate a anului 2020 au totalizat 35 de miliarde de dolari, în creștere cu 319% față de anul anterior. Într-o lume de incertitudine economică, eolianul offshore este în plină expansiune, în timp ce proiectele eoliene plutitoare au devenit operaționale cu succes. Întrebarea adresată tuturor părților interesate, suntem pregătiți pentru extindere? 

Evenimente Reuters: Offshore & Floating Wind Europe Virtual va oferi o actualizare completă a direcției în care se îndreaptă industria. Peste 2 zile, participanții vor pleca nu numai cu o perspectivă strategică a piețelor, licitații viitoare, contracte și actualizări de proiect, ci și o înțelegere tehnică a modului de ridicare a standardelor pe toată durata de viață a proiectului. 

În absența unui eveniment fizic, rețeaua virtuală înseamnă că sponsorii pot lăsa nu numai informațiile critice pentru a-și susține planurile pentru anii următori, ci și conexiunile pentru a pune în aplicare aceste planuri. 

Misiunea noastră este de a angaja fiecare nivel al lanțului de aprovizionare offshore și plutitor; asigurarea câștigării ofertelor, livrarea proiectelor și optimizarea flotelor. Rămâneți la curent și asigurați-vă bucata de plăcintă. 

Mai multe informații găsiți accesând: 

reutersevents.com

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax