CPDP DATA PROTECTION AND 2020 ARTIFICIAL INTELLIGENCE

În perioada 22-24 ianuarie 2020 se va desfășura, la Brussels, Belgia, una dintre cele mai importante conferințe de protecție a datelor și confidențialitate în Europa și în întreaga lume, cea de a 13-a Conferință Internațională privind Protecția datelor și inteligența artificială.

Ca o conferință multidisciplinară de lider mondial, CPDP oferă un avantaj în dezvoltarea juridică, de reglementare, academică și tehnologică în confidențialitate și protecția datelor. Într-o atmosferă de independență și respect reciproc, CPDP adună academicieni, avocați, practicieni, factori de decizie, industrie și societatea civilă din întreaga lume din Bruxelles, oferindu-le o arenă pentru schimbul de idei și pentru a discuta despre ultimele probleme și tendințe emergente.

Pot participa cercetători cu experiență (adică cercetători postdoctorali, profesori, academicieni. etc.) sau doctoranzi și cercetători juniori, dar și avocați, practicieni, factori de decizie din industrie și societatea civilă din întreaga lume din Bruxelles, oferindu-le o arenă pentru schimbul de idei și pentru a discuta despre ultimele probleme și tendințe emergente.

Mai mute informații afalți accesând: https://www.cpdpconferences.org/

https://www.eu-events.eu/15872-dataprotectionandartificialintelligence.html?date=2020-01-22-00-00

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax