Editia XIV a Sumitului privind utilizarea Dioxidului de Carbon

Promovarea industriei de utilizare a CO2 prin dezvoltarea de aplicații inovatoare și tehnologii de conversie în timp ce se adaptează la schimbările de politică și atingerea țintelor durabile

În urma succesului edițiilor anterioare, cel de-al 14-lea summit al ACI privind utilizarea dioxidului de carbon va avea loc la Dusseldorf în perioada 9-10 octombrie 2019.

În cadrul acestei noi ediții europene a evenimentului, conferința va explora stadiul actual al industriei, inclusiv efectul noilor politici și obiectivele de durabilitate, explorând în același timp dezvoltarea tehnologiei cele mai recente, atât pe partea de electroliză, cât și pe cea de bioreconversie.

Conferința de două zile va acoperi atât subiecte generale din industrie, cum ar fi finanțarea și investirea proiectelor de utilizare a CO2, cât și studii de caz specifice privind metodele de conversie, iar diferența folosește: materiale de construcție, e-carburanți și substanțe chimice.

Evenimentul de două zile va oferi o serie de studii de caz și discuții interactive pe panou, permițând în același timp oportunități excelente pentru toți participanții de a-și conecta și dezvolta relații de afaceri mari.

Alăturați-vă la Dusseldorf în luna octombrie a acestui eveniment pentru o conferință extrem de interactivă și informativă, în timp ce vă bucurați de oportunitățile de relaționare cu colegii dumneavoastră.

Aruncați o privire la agenda detaliată pentru a obține detalii suplimentare despre subiectele și vorbitorii din acest an.

Pentru mai multe informatii vizitati www.wplgroup.com

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax