The Tenth International Conference on Smart Grids, Green Communications and IT Energy-aware Technologies ENERGY 2020

Sistemele energetice inteligente sunt factori cheie pentru realizarea unei utilizări inteligente și eficiente a energiei. Scopul lor principal este de a obține o exploatare mai eficientă a surselor de energie, în special a celor regenerabile, pentru a reduce emisiile globale și pentru a oferi un lanț de aprovizionare cu energie mai ecologic. În acest scop, sistemele energetice inteligente, sigure și eficiente sunt necesare pe întregul lanț de distribuție, de la generare și stocare, până la consum. 

Pe cei interesați de participarea la The Tenth International Conference on Smart Grids, Green Communications and IT Energy-aware Technologies, care era programată a se desfășura în luna mai a acestui an în Italia, îi anunțăm că, a fost modificată atât perioada cât și locul de desfășurare. 

Astfel Conferința, având ca tema principală abordarea aplicațiilor inteligente pentru energie, se va desfășura în perioada 27 septembrie – 1 octombrie, la Lisabona, Portugalia.  

Temele abordate vor privi subiecte precum: Tendințe în câmpurile energetice; Fundamente în grile inteligente; Comunicări ecologice; Planificarea eficienței energetice; Tehnologii Smart Grids; Infrastructura de transmisie a rețelelor inteligente; Managementul și controlul Smart Grids; Aplicații Smart Grids; Grilele inteligente și provocările infrastructurii sociale; Tehnologii avansate de informare energetică IT, altele similare. 

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați:  

https://www.iaria.org/conferences2020/ENERGY20.html

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax