Evenimentul “Săptămâna Verde în Uniunea Europeana”

În perioada 21 – 25 Mai 2018 va avea loc evenimentul Săptămâna Verde în UE, unde se vor discuta modalitățile prin care UE ajută orașele să ofere cetatenilor lor un mediu de viata si de munca mai prielnic. Se va prezenta evoluția politicilor privind calitatea aerului, zgomotul, natura și biodiversitatea, gestionarea deșeurilor și a apei, vor fi promovate abordările participative la dezvoltarea urbană, schemele de rețele și instrumentele pentru schimbul de bune practici, angajarea autorităților locale și a cetățenilor și încurajarea acestora de a-și împărtăși viziunea asupra unui viitor durabil. Programul cuprinde, de asemenea, numeroase evenimente interesante organizate de parteneri din întreaga Europă, care au loc de la sfârșitul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai.

Săptămâna se va deschide oficial pe data de  21.05.2018 în Utrecht (Olanda) și se va încheia pe data de 25.05.2018 în Madrid (Spania). Summit-ul la nivel înalt va avea loc la Bruxelles, in perioada 22-24.05.2018. Persoanele care doresc sa participe la Summit-ul UE la nivel o pot face incapand cu data de 3 aprilie.

Verificați ce se întâmplă în apropierea dvs., vizionați fluxul de știri și conectați-vă la conversațiile din rețelele sociale cu #EUGreenWeek!

Mai multe informatii

Copyright ec.europa.eu

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax