Vă așteptăm la cel de-al 5-lea atelier internațional de sisteme de alimentare hibride, care urma să aibă loc în Madeira, Portugalia în perioada 19 – 20 mai 2020.

Noua dată a atelierului este acum 18 – 19 mai 2021. Evenimentul va avea loc practic. Dacă situația din luna mai permite un eveniment sigur la fața locului, vom oferi, de asemenea, opțiunea de a participa la o conferință în Germania.

Obiectivul principal al celui de-al 5-lea Workshop Internațional de Sisteme de Energie Hibridă este de a discuta provocările care apar cu integrarea unor cote mari de surse regenerabile (eoliene, solare, hidro) în sisteme izolate / insulare / microrețele în combinație cu baterii / volante generatoare de energie convenționale. Găsirea combinațiilor viabile de energie convențională și regenerabilă este o soluție cheie pentru funcționarea eficientă și durabilă a acestor tipuri de sisteme de alimentare. Experții internaționali se vor convoca virtual sau la fața locului în Germania pentru cel de-al cincilea atelier internațional de sisteme de alimentare hibridă, pentru a împărtăși experiențele proiectului lor și pentru a detecta zonele care trebuie îmbunătățite.

Focusul atelierului

Cel de-al cincilea atelier internațional privind sistemele de alimentare hibridă oferă o oportunitate primordială de a discuta despre viitorul sistemelor de alimentare hibride. Participanții vor analiza aplicațiile într-o varietate de locații și medii de operare, cu accent pe proiectarea sistemului, experiența de operare, modelele de afaceri, economia și problemele de implementare.

Peste 100 participanți, peste 60 de prezentări în cele 16 secțiuni ale evenimentuluivor asigura reușita acestui demers.

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax