Conferinta internationala “Clusterele, vectori ai dezvoltarii lanturilor de valoare adaugata in Regiunea Dunarii” – 5/6 Octombrie 2016

In perioada 5-6 Octombrie 2016 a avut loc la Galati  conferinta internationala “Clusterele, vectori ai dezvoltarii lanturilor de valoare adaugata in Regiunea Dunarii”.

In cadrul acestui eveniment USH Pro Business  a participat la dezbateri reprezentand si  clusterele Cermand, Bio Danubius și Bio Tech Valea Prahovei.

Tema centrala a acestui congres a fost bioeconomia, unde USH Pro Business a participat la workshop-ul dedicat acestui domeniu.

Din prezentarile facute de participanti a rezultat ca cele 3 clustere coordonate de USH Pro Business intra in familia clusterelor nationale, alaturi de alte 10 clustere inregistrate oficial cu aceasta activitate.

Avand in vedere aceasta implicare, USH Pro Business isi propune sa abordeze  periodic tematici legate de bioeconomie. Evenimentul a fost realizat si sub egida Strategiei Dunarii-SUERD unde bioeconomia este domeniul cheie la nivelul specializarii macroregiunii.

 

 

Costin LIANU

Director General

USH Pro Business

Coordonator SNE

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax