Update: Invitaţie la Conferinţa CNSNRE 2019

Avem plăcerea, in calitate de cooorganiztori, de a vă adresa invitația de participare la cea de-a 18 ediţie a “Conferinţei Naţionale de Surse Noi și Regenerabile de Energie – “CNSNRE 2019” . 
Manifestarea științifică se va desfașura la Târgoviște, în perioada 28-29 noiembrie 2019, la Amfiteatrul ICSTM din cadrul Universitatii Valahia, Str. Sinaia nr 13, Targoviste. 
Tematica Conferinței CNSNRE 2019 implică abordarea domeniilor: I. Aplicaţii fotovoltaice și solare termice; II. Sisteme eoliene; III. Sisteme micro-hidroelectrice; IV. Hidrogen și celule de combustie; V. Biomasă și energia geotermală; VI. Gestionarea deșeurilor; VII. Comunităţi inteligente și mobilitate electrică; VIII. Modelarea informaţiilor pentru construcţii ( BIM ); IX. Politici, strategii și educaţie pentru domeniul energetic. 

Subliniem ca in data de 29 noiembrie 2019 va avea loc in cadrul CNSNRE 2019, SEMINARUL REGIONAL DE INFORMARE SOL NZEB cu titlul: ”Elaborarea unei Politici publice alternative la politicile publice inițiate de Guvern în domeniul locuirii durabile, prin promovarea de soluții care să conducă la creșterea accesibilității clădirilor de locuit de tip nZEB-SOL nZEB” al carui program il regasiti atasat. La acest semniar participantii vor primi din partea UAUIM un ghid si din partea APMCR, in calitate de Asociatie Profesionala, o diploma de participare. Cu aceasta ocazie, SUNE deschide Tombola SOL N ZEB, la care au dreptul sa participe toti participantii la dezbateri.     Detalii despre Conferinta CNSNRE:
http://cnsnre2019.valahia.ro

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax