Conferință internațională ICSD 2020

Centrul European de Dezvoltare Durabilă în colaborare cu Institutul canadian de tehnologie va organiza cea de-a VIII-a Conferință internațională ICSD 2020 privind dezvoltarea durabilă, cu accent special pe sustenabilitatea ecologică, economică și socio-culturală. 

Tema conferinței: Creating a unified foundation for the Sustainable Development: Research, Practice and Education 

Evenimentul va avea loc miercuri, 9 septembrie 2020, ora 9.00 – joi, 10 septembrie 2020, ora 16.00 (CEST), Roma, Italia. 

A 8-a ICSD 2020 va fi o oportunitate excelentă de a vă împărtăși ideile și rezultatele cercetării relevante pentru știința sustenabilității, prin intermediul rețelei europene de medici universitari. Acest forum interdisciplinar este destinat cercetătorilor, cadrelor didactice și practicienilor din orice disciplină profesională, care împărtășesc un interes și o susțin pentru sustenabilitate într-o perspectivă holistică, în care se intersectează preocupările de mediu, culturale, economice și sociale.  

Participarea virtuală este disponibilă pentru cei care nu pot participa la conferință personal. Alte informații găsiți aici: ec.europa.eu

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax