Joi, 26 august, de la ora 10, Energynomics organizează un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, a cincea ediție a campaniei Energynomics “Digitalizare și Eficienţă energetică”

În intervalul martie-noiembrie 2021 au fost programate opt conferinţe cu scopul de a sublinia necesitatea și beneficiile implementării auditurilor energetice, cu exemple de acțiuni și tehnologii pentru creșterea eficienței energetice.

Joi, 26 august, de la ora 10, Energynomics organizează un nou eveniment din seria dedicată digitalizării și eficienței energetice, a cincea ediție a campaniei Energynomics “Digitalizare și Eficienţă energetică”. Conferința își propune  să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra a ceea ce este și a modului în care se poate îmbunătăţi eficiența energetică și privitor la  beneficiile reale şi tangibile ale reducerii consumului de energie.

Accesul la conferinţă este deschis tuturor profesioniștilor din industria energetică românească, precum și din sectoarele conexe, pe baza confirmării de participare transmise de Energynomics.

Celelalte conferințe vor avea loc după cum urmează:

23 septembrie Sibiu

5 octombrie, Sibiu

28 octombrie, Oradea

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax