WINDPOWER DATA AND DIGITAL INNOVATION FORUM se va desfășura ONLINE, în perioada 17-18 februarie 2021.

Digitalizarea se referă la aplicarea tehnologiilor și datelor digitale pentru a transforma modelele de afaceri și a genera noi oportunități de producere a valorii. În industria eoliană, progresele în domenii precum știința datelor și internetul obiectelor sunt destinate să perturbe industria în fiecare etapă a ciclului de viață al activelor.

Windpower Data and Digital Innovation Forum va analiza critic digitalizarea sectorului energiei eoliene și operațiunile bazate pe date, prognozarea performanței și noile modele de afaceri, optimizarea activelor eoliene cu inteligență artificială (AI) și automatizare, monitorizare și inspecție bazate pe date, întreținere predictivă și folosind analize avansate pentru a reduce costurile și a conduce performanța.

De asemenea, oferă o platformă interdisciplinară unică pentru cercetători, oameni de știință și lideri de gândire pentru a prezenta și discuta cele mai recente inovații, tendințe, tehnologie și aplicații, precum și provocări practice întâmpinate și soluții adoptate în domeniile Big Data, Învățarea automată și Inteligența artificială.

Alte detalii puteți afla accesând:

https://leadventgrp.com/events/windpower-data-and-digital-innovation-forum/details

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax