Change your cover photo
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Str. A.I. Cuza, nr. 99, HUSI, 735100 , VASLUI - ROMANIA

0040 - 235 481 781
0040 - 235 481 342

Director general: ing. Ion VASILCA

-

S.C PETAL S.A

PETAL S.A. fondata in 1949 si are o experienta de peste 20 ani in proiectarea si fabricarea de utilaj petrolier, robinete si armaturi industriale si peste 30 ani de experienta in fabricarea utilajului metallurgic, fiind unul din producatorii consacrati de utilaj si echipament petrolier pentru diferite conditii geografice de clima si mediu, echipamente si piese de schimb destinate forajului si extractiei titeiului si a gazului metan, armaturi industriale, utilaj geologic, piese schimb pentru reparatii capitale de utilaj metalurgic

-

In prezent firma produce o bogata gama de produse:

UTILAJ PETROLIER

  • Agregate de cimentare si fisurare;
  • Capete de coloana si capete de eruptie pentru titei si gaze;
  • Robinete si dispozitive de reglare a debitului pentru medii de lucru neutre si slab acide (titei si alte produse petroliere, fluide de foraj, apa si gaze);
  • Piese schimb pentru agregate de cimentare si pentru pompe noroi.

UTILAJ METALURGIC

S.C. PETAL S.A. a implementat, mentine si imbunatateste in permanenta Sistemul de Management al Calitatii, in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001:2000.
Sistemul calitatii al S.C. PETAL S.A. este certificat de prestigioasa firma LLOYD'S REGISTER QUALITY ASSURANCE.
Pentru productia de robinete si dispozitive de reglare a debitului, S.C. PETAL S.A. detine Monograma API, societatea fiind certificata de AMERICAN PETROLEUM INSTITUTE in conformitate cu cerintele standardelor API Spec. Q1 Quality Assurance Programmes si API Spec. 6A, pentru nivelele de calitate PSL 1, PSL 2, PSL 3. 
PETAL S.A. este cunoscuta pe piata externa, exportand in tari ca: Anglia, Germania, Cehia, Slovacia, Turcia, Rusia, Ucraina, Belarus, Uzbekistan, Azerbaidjan, Turkmenistan, India, China, etc.

-

PETAL S.A a demarat in 2016 o activitate concertata de dezvoltare de noi directii bazata pe activitati interne de cercetare –dezvoltare –inovare pentru identificarea celor mai potrivite directii noi de abordat. S-au selectat sectoarele energie – surse noi si regenerabile si mediu, acestea fiind in acelasi timp in concordant cu politica de Uniune Energetica, coretale cu Strategia de Dezvoltare Inteligenta, dar si cu o buna perspective de dezvoltare in viitor pentru cresterea competitivitatii proprieei companii si a celor ce vor fi viitori client (mediul fiind pe primul loc ca sector cu potential de dezvoltare iar sursele noi de energie in corelare cu tratarea problemelor de mediu avand o perspective foarte ampla). S-a infiintat un Centru de transfer tehnologic la nivelul PETAL si se lucreaza la mai multe proiecte de transfer tehnologic, de crestere a competitivitatii  cu realizarea si detinerea de brevete si tehnologii proprii pe directiile tratarii si selectarii, recuperarii deseurilor precum si a utilizarii acestora pentru producerea de energie termica, electrica, gaz de sinteza si motorina.

-

-

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax