A 5-a Conferință internațională privind energia regenerabilă și mediul înconjurător (ICREE 2021) va avea loc la Universitatea Tehnică Yildiz, Istanbul, Turcia în perioada 21-23 octombrie 2021, în cadrul atelierului conferinței ICPSE 2021.

Acest eveniment oferă o platformă de reunire a unui forum pentru studenți, postdoctori și oameni de știință consacrați pentru a-și schimba ideile și a contribui la o abordare integrativă a energiei regenerabile și a mediului.

Domeniul de aplicare al ICREE 2021 include, dar nu se limitează la: Aplicații pentru energie eoliană, Aspecte tehnologice și sisteme, Resurse eoliene Impact asupra mediului, Mașini și ferme eoliene, Aplicații hidroenergetice etc.

ICREE 2021 intenționează să aibă loc în perioada 21-23 octombrie 2021 la Universitatea Tehnică Yildiz, Istanbul, Turcia. Deoarece nu se pot aștepta la eventuale restricții sau la situația de pandemie când ICREE 2021 urmează să fie ținut. Așadar, ICREE 2021 se pregătesc pentru scenarii potențiale.

1. Dacă călătoriile nu sunt posibile pentru participanții din unele țări sau regiuni, conferința ICREE 2021 va fi flexibilă și va permite prezentări virtuale pentru participanții afectați.

2. Dacă călătoria este posibilă, dar participanții nu călătoresc din motive de sănătate, conferința ICREE 2021 va fi flexibilă și va permite prezentări virtuale pentru ei.

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax