Digitalizarea se referă la aplicarea tehnologiilor digitale și a datelor pentru a transforma modelele de afaceri și a genera noi oportunități de producere a valorii. În industria eoliană, progresele în domenii precum știința datelor și internetul obiectelor sunt destinate să perturbe industria în fiecare etapă a ciclului de viață al activelor. Aflați de la experții din industrie când se reunesc pentru a-și împărtăși experiența și cunoștințele, precum și pentru a privi oportunitatea viitoare pe piață a parcului eolian digital. Producătorii de turbine eoliene își vor împărtăși opiniile cu privire la cerințele tehnice, standardele și driverele pentru digitalizare, precum și vor investiga cele mai recente design și tehnologie ale turbinei eoliene. Analiza datelor și securitatea cibernetică vor fi discutate pentru a înțelege importanța datelor și securității corecte și a modului în care acestea joacă un rol important în faza operațională și de dezvoltare, precum și pentru a ajuta la prezicerea defecțiunilor componentelor, la reducerea costurilor și a riscurilor operaționale.

Deoarece sectorul energiei eoliene continuă să reducă costurile operațiunilor și întreținerii, digitalizarea și analiza datelor joacă un rol vital pentru a realiza reduceri suplimentare ale costurilor și pentru a crește veniturile. Această conferință își propune să aducă industria eoliană împreună pentru a discuta despre oportunitatea de pe piață a parcului eolian digital, inovația digitală și provocările tehnologice pentru industrie, inclusiv modul în care învățarea automată, analiza digitală dublă și predictivă pot permite monitorizarea și predicția eșecurilor pentru a ajuta la îmbunătățirea drastică a disponibilității, fiabilitatea activelor eoliene și crește veniturile și reduce costurile O&M.

Windpower Data and Digital Innovation Forum este setat să acopere toate aspectele analizei datelor și inovației digitale și impactul acesteia asupra sectorului energiei eoliene, precum și să identifice problemele și provocările și să ofere soluții potențiale. Este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industrie să se reunească pentru a face schimb de idei, pentru a explora noi gândiri și pentru a contribui la modelarea dezvoltării industriei. Sesiunile sunt configurate pentru a fi interactive pentru ca participanții să se implice în procesul de schimb de experiență și să abordeze problemele existente în discuții în timp real.

Windpower Data and Digital Innovation Forum va analiza critic digitalizarea sectorului energiei eoliene și operațiunile bazate pe date, prognozarea performanței și noile modele de afaceri, optimizarea activelor eoliene cu inteligență artificială (AI) și automatizare, monitorizarea și inspecția bazate pe date, întreținerea predictivă și folosind analize avansate pentru a reduce costurile și a conduce performanța.

Windpower Data and Digital Innovation Forum își propune să reunească lideri din industrie și experți pentru a face schimb de schimburi și a împărtăși experiențele lor cu privire la toate aspectele legate de inovația digitală, Big Data și inteligența artificială. De asemenea, oferă o platformă interdisciplinară unică pentru cercetători, oameni de știință și lideri de gândire pentru a prezenta și discuta cele mai recente inovații, tendințe, tehnologie și aplicații, precum și provocări practice întâmpinate și soluții adoptate în domeniile Big Data, Învățarea automată și Inteligența artificială.

Momentan nu există evaluări.

Lasă un răspuns

Mesajul va fi închis după 20 s
Loading Ajax